Kafé Marmelad

3

Kafé Marmelad har funnits ett tag nu och det är ett trevligt café i hjärtat av Majorna, bara ett stenkast från Mariaplan. De erbjuder en mysig lokal med tre våningar med sittplatser samt en relativt stor och populär uteservering. I källaren finns ett par mysiga små och ganska så avskiljda rum. Det är lätt att ta sig hit, men kanske inte direkt på vägen om du inte bor i området.

Frukostalternativen står mellan en liten "smørresnitt", yoghurt och bryggkaffe alternativt ett större smørrebröd, yoghurt och bryggkaffe. Kaffet är espressobryggt, dvs ungefär en stark americano. Det går även att uppgradera till en vanlig latte eller capuccino för fem respektive tio kronor. Yoghurten serveras i ett glas med bär och müsli.

Den lilla frukosten är kanske lite i minsta laget om du nu är större i möate, med den stora frukosten och det större smörrebrödet blir rätt lagom. Kaffet är dessutom riktigt gott!

Liten frukost innehåller

  • Liten bryggkaffe (Cappucino +5 kr, Latte +10 kr)
  • Yoghurt med bär och müssli
  • Liten smørresnitt med ost och grönsaker

Stor frukost innehåller

  • Liten bryggkaffe (Cappucino +5 kr, Latte +10 kr)
  • Yoghurt med bär och müssli
  • Ganska väl tilltaget danskt smørrebröd

Sätt ditt eget betyg på Kafé Marmelad

1 2 3 4 5
Kafé Marmelad 3,4 av 5 (419 betyg)

Skriv en kommentar på "Kafé Marmelad"

Notera att detta inte är Kafé Marmelads officiella webbsida! Vill du komma i kontakt med dem får du kontakta dem direkt. Gå till deras webbsida istället till exempel.

Kommentarer (1)

Frullis

Riktigt gott kaffe (caffe latte), även om det kostar en 10:a extra att uppgradera frukosten med det. Fräscht med bär till vaniljyogurten. Mackan till den stora frukosten varierar en aning i omfång beroende på vem som gjort den för dagen, men oftast väl tilltagen vilket gör att frukosten är mättande och därmed relativt prisvärd.

Personalen är ofta mycket trevlig och duktiga på att göra Latte!

3 augusti, 2013 klockan 21:17