Nöller

3,5

Café Nöller är något så annorlunda som en modern espressobar som korsats med Haga, precis som deras "tagline" lyder - "Still haga but different". I själva entrén finns höga stolar, glasbord och färgerna går i blått och kräm, mycket modernt och snyggt. Men inne "hagadelen" är det murrigt och mysigt med stora plyschkuddar och soffor, något för alla med andra ord! Tack och lov har man inte tagit till sig idén med gamla udda stolar och bord utan borden är runda och moderna med gott om utrymme. Det finns även en uteservering längs hela cafét. Café känns lite hippare än de övriga caféerna i Haga och de lockar också ett lite trendigare klientel, men precis som deras affärsidé blandas allt på ett härligt sätt. Kaffet är dessutom riktigt gott!

Går du ofta och dricker kaffe rekommenderar jag att du skaffar ett Nöllerkort. Det påminner en hel del om Espresso House idé. Du köper (50 kronor) ett kort som du sedan laddar med pengar. När du betalar med kortet ger det dessutom lite rabatt. Perfekt att alltid kunna få sig en kaffe även om pengarna är slut i plånboken! Dessutom kostar en latte endast 25 kronor om du betalar med kortet, istället för 35!

Se upp för herr Nöller själv! När han jobbar är han ofta i skojartagen och skämtar gärna med sina oförberedda kunder :)

Vanlig frukost innehåller

 • Valfri kaffe
 • Juice (färdigblandad, färskpressad kostar 10kr extra)
 • Fralla
 • Pålägg (ost, marmelad)
 • Grönsaker (gurka, tomat, ruccola)

Deluxefrukost innehåller

 • Valfri kaffe
 • Yoghurt
 • Juice
 • Grillad panini
 • Pålägg (prosciutto, ost, marmelad)
 • Grönsaker (gurka, tomat, ruccola)

Sätt ditt eget betyg på Nöller

1 2 3 4 5
Nöller 3,7 av 5 (446 betyg)

Skriv en kommentar på "Nöller"

Notera att detta inte är Nöllers officiella webbsida! Vill du komma i kontakt med dem får du kontakta dem direkt. Gå till deras webbsida istället till exempel.

Kommentarer (1)

Hans

Stans, i mitt tycke, perfekta frukost en tidig lördagsmorgon. Beställ en Nöllerfrukost som man garanterat blir både mätt av samt att det severas många godsaker och valfritt kaffe till.

30 september, 2015 klockan 10:47