Master & Margarita

4,25

Observera! Master & Margarita har stängt igen. Recensionen ligger kvar här för referens och nostalgiskäl

Det den här lokalen huserade tidigare "Cozy & Harmony" och "Café Spillkråkan" så lokalen är ett gammalt inövat café. Master & Margarita öppnade i slutet av sommaren 2010 och sedan den 24 augusti serveras nu så även frukost. Cafét ligger på kanten till mysiga Majorna inte speciellt långt från Stigbergstorget. Trots läget vid spårvagnsspåren på Bangatan är det inget som stör, det är ju bara 11 som går förbi så speciellt många vagnar är det inte. En liten uteservering, som även brukar vara öppen vintertid, ligger i perfekt läge för många soltimmar.

Inne finns har plats gjorts för sex små bord och fem barstolar, barplatserna är nu under frukosttid upptagna av frukostbuffén och övriga cafébestyr. Buffén ja! För ynka 49 kronor 45kr får du fritt plocka från det rätt digna utbudet och jag tror mycket väl alla skall hitta något gott! Det är bra att kunna välja mellan yoghurt och gröt och ägg och smörgåsar, eller allt om man så vill.

Det känns inte som att lokalen har ändrat sig så speciellt mycket sedan Cozy & Harmony, men det gör inget för det är ett mycket mysigt litet café! Skönt också med lite softad chilloutmusik (tänk dig Café del Mar) i högtalarna, en perfekt lugn avkopplande start på dagen.

Frukost

  • Bryggkaffe
  • Risgrynsgröt
  • Yoghurt och müssli
  • Ägg (hårdkokta, varma)
  • Ekologisk apelsinjuice
  • Olika sorters bröd (inkl knäckebröd) med pålägg (ost, skinka, räkost och kaviar)
  • Grönsaker (tomater, gurka, paprika, sallad)

Det går inte att kommentera på Master & Margarita eftersom det har stängt.