Café con Amor

3,5

Observera! Café con Amor har stängt igen. Recensionen ligger kvar här för referens och nostalgiskäl

Mitt på Skanstorget (eller på Husargatan egentligen) ligger det här fräscha och ljusa caféet. Här har man fokuserat mycket på sallads- och smörgåsbaren där man själv bestämmer vad som skall finna i tallriken eller på smörgåsen.

Café con Amor har en caféstil som blandar det strikta och moderna på nedervåningen med den gamla klassiska göteborgscaféstilen med mixade bord och stolar på loftet. Det är känns nästan lite kalt men det fungerar i all sin enkelhet. I högtalarna spelas soft musik som funkar fint till morgonkaffet.

Frukost

  • Valfri varm dryck
  • Färskpressad apelsin- och jordgubbsjuice (gott!)
  • Smörgås med ost, skinka, alfalfa, sallad och tomat och gurka

Det går inte att kommentera på Café con Amor eftersom det har stängt.