Bar Doppio

4

Doppio är en espressobar mitt på Linnégatan, det ligger inklämt mellan frisörer och andra caféer men sticker ut lagom mycket. Det är alltid det där stället där det alltid är mycket folk, oavsett tid. Kanske är det för att det är en av få espressobarer med ambitioner i området? Lokalen är liten och kal med polerad/lackad betong och inte speciellt mycket stå- och sittplatser, men så mycket som går in utan att det blir som en uteservering på ett turistkafé på sommaren. Uteserveringen är liten men läget är soligt.

Atsmofären är öppen och hjärtlig, första gången jag var här var jag lite "rädd" för att inte passa in och få vara där. För det här är ett Stammisställe med stort S. Baristan känner i princip alla gäster till förnamn, något som också den stora griffelväggen med deras deponerade espressoslantar. Men trots detta är det väldigt familjärt och trevligt.

Frukosten är en "öppen historia", man köper en liten, mellan eller en stor och väljer sedan själv vad man vill ha för tillval. Kaffe och juice är grundpelarna och utöver det kan man välja bland yoghurt, frukt och bröd av olika slag, med extra frukostalternativ för helgerna.

Frukost

  • Valfri kaffe
  • Juice
  • En till tre tillval: Surdegssmörgås, fruktbröd, yoghurt, etc. Det är ett riktigt stort urval!

Sätt ditt eget betyg på Bar Doppio

1 2 3 4 5
Bar Doppio 3,6 av 5 (444 betyg)

Skriv en kommentar på "Bar Doppio"

Notera att detta inte är Bar Doppios officiella webbsida! Vill du komma i kontakt med dem får du kontakta dem direkt.

Kommentarer (4)

Ignatius

Klart bästa frukosten på Linnegatan enligt mig! Men har du provat Egg n Milk?

19 september, 2010 klockan 00:01
admin

admin

Nu finns en recension av Egg & Milk uppe!

30 september, 2010 klockan 19:38

Jonas

Skönt ställe med bra musik och god service, en favorit.

5 maj, 2011 klockan 13:08

Svenn Bille

Helt fantastiskt kaffe serverat med en stor portion glädje och service. Äter man mat, har man kommit till rätt ställe, då allt smakar väldigt gott :-)

25 oktober, 2011 klockan 17:10