Biscuit

2,75

Observera! Biscuit har stängt igen. Recensionen ligger kvar här för referens och nostalgiskäl

Mitt på Sprängkullsgatan, mellan Handels och "porten till Haga" ligger Biscuit, ett litet fräscht och ljust och mysigt café. På trottoaren utanför sitter ofta morgon cafégäster i den smala men ganska långa uteserveringen, och även om det är mycket trafik på vägen (stans värsta?) så är det ofta ganska välfyllt. Inne i lokalen ryms det 4-5 bord med små stolar, så det blir fort fullt. Inredningen är i samma stil som många andra nya caféer, vitt, luftigt och rymligt. Eftersom det är lite kalt blir det dock ganska snabbt lite bullrigt.

Servicen är inget att klaga på, men heller inget som direkt fantastiskt, det kändes lite rörigt. Frukosten har väl heller inget direkt att anmärka på, om än att yoghurten var i minsta laget och utbudet av pålägg minimalt. Smörgåsgrönsakerna lyser också med sin frånvaro.

Frukost

  • Kaffe
  • Smoothie
  • Scone
  • Två skivor grovt gott bröd
  • Ost och creme cheese
  • Val mellan yoghurt med bär och nötter / Kokt ägg / Yoghurt med müssli

Det går inte att kommentera på Biscuit eftersom det har stängt.