Still

4,25

Observera! Still har stängt igen. Recensionen ligger kvar här för referens och nostalgiskäl

På den här adressen låg tidigare Göteborgs motsvarighet med samma namn till "Café Opera" i Stockholm, eller inte. Hur som helst det gamla cafét har slagit igen och istället har mysiga och fräscha "Still" slagit upp portarna i samma lokaler. Det första som märks är en klart fräschare utsida! Blå skyltar och en härligt lounge:ig sittgrupp visar upp ett klart bättre humör en det gamla föråldrade cafét som låg här innan.

Insidan är lika trevlig som utsidan, luftigt, gott om plats och cafét är indelat i två delar, den stora delen med disken och en lite mindre i en "utbuktande del". Eftersom det bara var ett annat parti frukostfrassar här blev jag snabbt betjänad. Det är inte mycket att välja på men vad gör det när man får en riktig och bra frukost?

I bakgrunden spelas soft radiopop och allt är allmänt hemtrevligt, påtår ingår "självklart" visade det sig. Det känns annars inte som om det gör det längre, men här är det inga problem i alla fall! Frukosten är som sagt också bra, en liten bit av allt och jag stod mig riktigt länge på den. Stället är kanske ingen kioskvältare i originalitet men frukosten får toppbetyg!

Frukost

  • Yoghurt & müssli + honung / yoghurt & cornflakes
  • Bryggkaffe eller te
  • Juice
  • Ostfralla
  • Hallonscone med marmelad och creme cheese
  • Kokt varmt ägg med kaviar
  • Apelsinhalva

Det går inte att kommentera på Still eftersom det har stängt.