Café Husaren

2,25

Café Husaren är nästan egentligen mer en gammal institution än café. Caféet är nog ett av de äldre kvarvarande originalen i Göteborg och grundades i slutet av 80-talet. Att det ser äldre ut är tack vare att hela huset och lokalen är från 1800-talet och K-märkt. Utbudet är av vanligt caféstuk, men det är nog idag främst tack vare deras välkända "Hagabullar" som de är mest kända för – världens största kanelbulle! Tyvärr lider man lite av K-märkningen och lokalen känns inte helt fräsch, det är lite mer känsla av gammal arbetarmatsal än mysigt café. Det är lite för kalt och omysigt helt enkelt. Jag förstår att man inte kan göra något fysiskt med lokalen eller den fasta inredningen, men att pimpa det lite dukar och tidstypiska inredningsdetaljer hade funkat, att köra vidare på 1800-talet helt enkelt.

Tyvärr kan jag påstå att frukosten inte direkt är lika världsberömd som Hagabullen – en smörgås, vaniljyoghurt med "Crunchy" eller "Start!", juice och bryggkaffe. Jag hade gärna sett att det var något litet extra som lyfte det hela.

Frukost

  • Bryggkaffe
  • Apelsinjuice
  • Yoghurt med müssli
  • Smörgåsfralla

Sätt ditt eget betyg på Café Husaren

1 2 3 4 5
Café Husaren 3,6 av 5 (414 betyg)

Skriv en kommentar på "Café Husaren"

Notera att detta inte är Café Husarens officiella webbsida! Vill du komma i kontakt med dem får du kontakta dem direkt. Gå till deras webbsida istället till exempel.

Kommentarer (9)

Iris

Jag har ätit frukost här ett par gånger och alltid fått en pannkaka med sylt och grädde till. Den hinner dock kallna innan man hinner hugga in på den!

15 augusti, 2012 klockan 11:40

Iris

Glömde tillägga att man får kokt ägg också!

15 augusti, 2012 klockan 11:41
admin

admin

Det låter som att det kan vara värt ett nytt besök!

18 augusti, 2012 klockan 15:07

Lena Magnusson

En gammal recension som inte ger rättvist bedömande... Detta är bästa frukosten i Haga. Trevlig, flexibel personal som fixar sen frukost för trötta turister. Liten bricka juice, fralla, kaffe 69kr, stor bricka fralla, yoghurt, mysli, kaffe/te, ägg, croissant, marmelad, juice. 89 kr. Men om man plockar till något kostar det 10 kr. Man kunde även byta ut mot något annat utan kostnad. Fantastiskt!

5 november, 2017 klockan 12:34

Magnus Hall

Superbra! Väldigt trevlig personal och mycket för pengarna!!

5 november, 2017 klockan 12:39