Lasagneria

3,25

Notera! Lasagneria serverar inge längre frukost i vanlig frukosttid. Recensionen ligger här lite som kuriosa.

Lasagneria öppnade precis i början av 2011 och är ett litet genuint italienskt espresso- och lunchfik. Inredningen är ljus, öppen och med ljust trä och moderna designmöbler i plast. Det kan kännas lite stelt med den strama inredningen men det fungerar och känns rätt genuint. Italienska smådelikatesser och tidningar finns lite här och var och italiensk soft popmusik ljuder lite lugnt i bakgrunden, vilket späder på Italienstämningen ytterligare. Bakom bardisken står den glada och trevliga personalen, och just idag blir det nog lite mycket på en gång med fem samtidiga kunder, men det löper på rätt bra, varför skall man ha bråttom på morgonen?

Frukostutbudet är tyvärr lite magert för oss som är vana vid en större rejälare svennefrukost med ägg, gröt, mackor och vad man nu brukar vilja ha. Här har man satsat på en lättare italiensk(?) frukost med valfri varm dryck, juice och antingen en focaccia eller en bakelse. Det kan kännas lite fjuttigt med en "macka", men konstigt nog stod jag mig bra fram till lunch. Det bör tilläggas att focaccian var riktigt god!

Eftersom Lasagneria var så nyöppnad hade dom inte fått sin kortmaskin ännu, men det gick utmärkt att ta det på krita! Trots att det var första gången jag var här var det inga problem, var kan man göra det i dagens samhälle? Jag kom tillbaka på eftermiddagen och betalade kontant, jag fick dessutom en liten chokladbit som tack för besväret – underbart! :)

Frukost

  • Valfri varm dryck
  • Juice
  • Focaccia (ost & skinka)

Sätt ditt eget betyg på Lasagneria

1 2 3 4 5
Lasagneria 3,7 av 5 (400 betyg)

Skriv en kommentar på "Lasagneria"

Notera att detta inte är Lasagnerias officiella webbsida! Vill du komma i kontakt med dem får du kontakta dem direkt. Gå till deras webbsida istället till exempel.