Coffee Culture

3,75

Observera! Coffee Culture har stängt igen. Recensionen ligger kvar här för referens och nostalgiskäl

Coffee Culture öppnade i mitten av januari (2011) och ligger där gamla Smula låg och är ett modernt svenskt fik med ljus och modern inredning. Det ser troligtvis ut att vara en liten "kedja" där man tidigare har ett café i Stockholm. Man satsar här på en ren och lite lounge:ig inredning med vita moderna stolar och mörka bord. Kanske inte så tokmysigt men fint! Ett lite avbräck mot de mörka caféerna och de andra "Provence-fiken" som poppar upp här och var.

Eftersom fiket är så pass nyöppnat (tror dom har haft öppet max några dagar när jag gör mitt besök) får jag snabb och effektiv service. På menyn står stor ("grande") eller normal ("regular") storlek på frukosten. Jag valde den stora och jag blev inte besviken. En rätt lagom portion mat med en del valmöjligheter vad gäller dryck, muffin och marmelad. Min äpplemuffin är krämig och saligt god och även latten god!

Inredningsstilen är väl ingen personlig favorit även om det är väldigt fint, det blir lite för stelt och kalt för min del. I och för sig blir ju ljuset för att läsa böcker och tidningar perfekt eftersom det är så ljust.

Stor frukost

  • Valfri varm dryck
  • Juice (shot)
  • Bagel
  • Yoghurt med egen müssli
  • Äpple- eller chokladmuffin
  • Pålägg: Creme cheese och hallon- eller äpplemarmelad

Det går inte att kommentera på Coffee Culture eftersom det har stängt.