Caféva

2,75

Caféva är det där cafét som man kanske inte alltid tänker på, men som ligger där mitt på Haga Nygata, lite undangömt i början, från Linné sett. Inredning är lite anspråkslös och ger lite en känsla av både mellanstadiematsal och arbetarfik. Inget fel i att det är enkelt men jag tycker det är lite trist, lite omysigt på något sätt. Servicen är bra och snabb och jag får min gröt till bordet, och väljer man den lilla kaffekoppen så ingår påtår, gott!

Frukosten är väl inte så fantastiskt. Det blir lite grått med gröt och äpplemos som enda färgklick, men det är gott! Och ostfrallan är faktiskt den godaste jag ätit på länge!

Så vill man ha en snabb och prisvärd frukost (50kr) i lugn miljö är Caféva ett bra val, men vill man ha något utöver den vanliga mättnadskänslan bör man kanske gå upp en prisklass och testa något annat.

Frukost

  • Yoghurt & müssli eller Gröt (vanlig havregryns- eller müssligröt)
  • Hallonsylt eller äpplemos
  • Kaffe eller té
  • Hembakt ostfralla

Sätt ditt eget betyg på Caféva

1 2 3 4 5
Caféva 3,6 av 5 (404 betyg)

Skriv en kommentar på "Caféva"

Notera att detta inte är Cafévas officiella webbsida! Vill du komma i kontakt med dem får du kontakta dem direkt.