Condeco Linnégatan

2,25

Condeco är ju som många vet en av de större cafékedjorna i Göteborg, och de är väldigt lika, både i service och inredning, tyvärr. Just servicen och själva strukturen på hur man beställer och får sin mat är deras stora problem. Jag har varit här ett antal gång tidigare och det är alltid kaos vid utlämningen av drycken, ingen vet vems kaffet som ställs fram är. Kanske beror det på att man försökt jobba fram någonslags löpande-bandet-teknik som snabbt skall slussa ut stora mängder mat och dryck till många personer? Men eftersom det är olika personer som tar beställning, fixar kaffe och mat och lämnar ut blir det mest rörigt. Kaos är ordet som beskriver det hela.

Hur som helst, på morgonen är det ont om kunder och tjejen bakom kassan sköter allt, och nu fungerar det klockrent. Varför gör man inte alltid så här? Själva frukostmenyn ser rätt gedigen ut och det finns många alternativ att välja ibland. Fingret stannar på "Stora lattefrukosten" för 55 kr, det verkar ju lovande!

Jag får min stora latte och... en stor bulle med frön, bredd med ost och lite ruccola. Vet inte om jag vill kalla den "stora lattefrukosten" med stort S direkt. Jag skulle valt något annat inser jag. Latten och brödet är i och för sig rätt goda, men lite besviken är jag allt.

Lokalen i sig är stor och öppen vilket också gör att ljudnivån kan bli rätt hög när det är gott om folk. Nu däremot är det lugnt och skönt. Deras utservering är nog Linnégatans största och solsäkraste, och det går till och med att få sig en öl eller ett glas vin på eftermiddagen, eller kvällen för den delen. Man har öppet till sent.

Stora lattefrukosten

  • Stor latte
  • Fralla

Sätt ditt eget betyg på Condeco (Linnégatan)

1 2 3 4 5
Condeco 3,7 av 5 (380 betyg)

Skriv en kommentar på "Condeco"

Notera att detta inte är Condecos officiella webbsida! Vill du komma i kontakt med dem får du kontakta dem direkt. Gå till deras webbsida istället till exempel.