Fika!

3,5

Observera! Fika! har stängt igen. Recensionen ligger kvar här för referens och nostalgiskäl

I gamla Grappolinos lokal på Hagas paradgata ligger numera caféet "Fika!", perfekt mitt i smeten. Det är klart en uppryckning från Grappolino som i och för sig var helt okay, men ganska ointressant. Nu har man renoverat och rustat upp ordentligt, främst i det lilla främre rummet. Nu är det ljust och öppet och riktigt fräscht. Det inre rummet ser lite ut som det gjorde tidigare, men det har piffats till där också.

Eftersom man precis öppnat var inte allt helt inkört, men i morgonlunken är det ju ingen större fara att pumpafröbullen är utbytt mot en ljus ciabatta och att det tar någon minut att få frukosten. Påtår ingår i morgonkaffet vilket är väldigt uppskattat och gott! Yoghurten kommer i ett plastglas och det hoppas jag man byter ut mot något diskbart, med tanke på miljön.

Frukost (vanlig)

  • Fralla med pumpafrön, ost och grönt
  • Bryggkaffe
  • Juice
  • Yoghurt

Mindre frukost (49 kr)

  • Cappuccino
  • Croissant
  • Juice

Det går inte att kommentera på Fika! eftersom det har stängt.