Dali

2,25

Observera! Dali har stängt igen. Recensionen ligger kvar här för referens och nostalgiskäl

Café Dali är ett av de äldre caféerna på Vasagatan så vitt jag vet, tyvärr avspeglas det lite i lokalen som inte är direkt tokmysig även om det är lite murrigt med lösknackade tegelväggar. Resten av inredningen avspeglar lite känslan av något gymnasieuppehållsrum från 90-talet. I och för sig motsvarar det kanske säkerligen lite av medelåldern bland bland kunderna? Nu på morgonen är det i alla fall tomt, jag är kanske en av fyra kunder under hela frukosten.

Frukosten i sig är väl inget jättespännande. Urvalet står mellan vilken sorts Minute Maid-juice jag vill ha och mellan ljus eller grov fralla, varken mer eller mindre. Priset är tack och lov bland de lägre, men å andra sidan får man inte mer än vad man betalar för. Servicen är det annars inget att anmärka på, snabbt och effektivt. Det kan ju ha att göra med avsaknaden av andra kunder :)

Frukost

  • Latte
  • Valfri flaska Minute Maid juice
  • Grov eller ljus fralla med ost och skinka

Det går inte att kommentera på Dali eftersom det har stängt.