Marco Zero

2,75

Det här cafét har legat här på Skanstorget ett tag nu och är ett mysigt, ljust och luftigt café med lite blandad stil. Inredningen är trevlig och gemytlig med vita järnstolar som skapar ett familjärt intryck tillsammans med träborden. Det känns både svenskt och lite exotiskt på samma gång, något föreståndarinnan och den stora Brasilianska flaggan på väggen visar. I fönstret finns en liten upphöjning som ser ut att fungera som scen och det står även en liten PA-anläggning och det ser ut att kunna vara lite liveframträdanden, vilket också hintas om på hemsidan på Gastrogate.

Frukosten kanske har lite mer att önska önska, men jag kan tänka mig det är lite av kolonialarv med baguetter och stekt ägg, det var faktiskt lite likadant i Vietnam när jag var där. Så det känns lite som att resa iväg och äta en frukost på plats, men detta är kanske inte den mest optimala "svennefrukosten", men helt okay om man vill ha något lite lättare. På helgerna utlovas det en relativt dignande frukostbuffé mellan 8-11 enligt hemsidan, något jag får ta och spana in vid tillfälle!

Man tar förresten inte kort ännu (maj 2011), men det är på gång, apparaten är på plats men fungerar inte ännu.

Frukost

  • Valfri varm dryck
  • Baguette med ost
  • Stekt ägg
  • Juice på flaska

Sätt ditt eget betyg på Marco Zero

1 2 3 4 5
Marco Zero 3,8 av 5 (322 betyg)

Skriv en kommentar på "Marco Zero"

Notera att detta inte är Marco Zeros officiella webbsida! Vill du komma i kontakt med dem får du kontakta dem direkt. Gå till deras webbsida istället till exempel.