Kopps

2,75

Kopps är den nya ägarens namn på gamla Bagatelle (som startades av Nöller för övrigt) och caféet ser nog faktiskt likadant ut som det gorde innan med mer eller mindre samma inredning. Läget är väldigt centralt på hörnet på Kungsgatan precis vid Domkyrkan och man har en rätt stor och (på morgonen) solig uteservering både på Västra Hamngatan och Kungsgatan.

Servicen är lite sömnig och loj men effektiv och jag får snart min bricka med min stora frukost med yoghurt serverad på trevlig liten en bricka. Tyvärr lider även Kopps av "plastdjävulen", något som gör lite ont i själen. Det är varken speciellt mysigt eller gott att äta ur engångsmuggar, och förkastligt för miljön. Det enda man besparar sig är mödan att låta diskmaskinen göra jobbet. Nåväl, det är i alla fall rätt gott och det gänns rätt prisvärt. Vill man bli ännu lite mättare väljer man nog med fördel havregrynsgröten istället för yoghurten. Påtår går att få för en femma och morgontidningen kan man hämta på gatan.

Gröt/yoghurtfrukost

  • Yoghurt eller gröt
  • Bryggkaffe
  • Juice
  • Hårdkokt ägg
  • Fralla (ost eller ost och skinka)

Vanlig frukost

  • Bryggkaffe
  • Juice
  • Hårdkokt ägg
  • Fralla (ost eller ost och skinka)

Sätt ditt eget betyg på Kopps

1 2 3 4 5
Kopps 3,5 av 5 (379 betyg)

Skriv en kommentar på "Kopps"

Notera att detta inte är Koppss officiella webbsida! Vill du komma i kontakt med dem får du kontakta dem direkt. Gå till deras webbsida istället till exempel.

Kommentarer (3)

Iris

De serverar inte längre i plastmugg! :)

21 augusti, 2012 klockan 10:25
admin

admin

Så bra! Äntligen någon som tar lite miljöansvar, och ändå sparar pengar :)

24 augusti, 2012 klockan 08:27

Björn

Tråkig frukost.

Osaltad gröt, Willys müsli, inga möjligheter till andra pålägg än ost/skinka.

Kaffet smakade också so-so.

Denna gången gick det iaf hyffsat snabbt. Nu har det fått två försök så jag ger upp på kopps.

6 oktober, 2014 klockan 10:59