Baker Boys

2,5

Observera! Baker Boys har stängt igen. Recensionen ligger kvar här för referens och nostalgiskäl

Baker Boys har legat på Kyrkogatan nästan så länge jag kan minnas, men det är först nu jag varit där. Som deras hemsida berättar är fokusen på salladsbaren och smörgåsarna. Själva lokalen domineras av den stora disken där sallader och smörgåsar ligger på rad, så jag kan tänka mig det är välbesökt vid lunchtid då de ligger mitt i stan, om än på den lite sömnigare korsningen mellan Drottninggatan och Korsgatan. Några "sittbord" inomhus finns inte, men man sitter med fördel på en barstol i de stora fönstren. På grund av bestyren med dagens salladsmeny tog det någon minut innan jag fick kontakt och kunde beställa min frukost. Tyvärr erbjuder man inte heller här någon speciell och regelrätt frukost utan jag får ytterligare en gång mätta magen med kaffe och en fralla.

Som frukostställe är Baker Boys ingen given succé, så länge man inte har magkatarr och inte kan äta så mycket, men en sallad eller större smaskigare smörgås till lunch är nog helt klart bättre.

Frukost

  • Latte eller juice eller bryggkaffe
  • Fralla (ost, ost och skinka eller ost och salami)

Det går inte att kommentera på Baker Boys eftersom det har stängt.