Sweet Bakery

3,25

Gamla Dahls Bakeshop längst upp på Kungsgatan har fått en ny ägare och bytt namn till Sweet Bakery. Även om allt är sig precis likt (man har till och med kvar de gamla Dahls Bakeshop-brickorna) verkar man här fokusera mer på själva bageridelen. Lokalen är rymlig men lite luftig kan man tycka. Lokalen skulle må bra av att byggas och möbleras om lite tycker jag. Men personalen är härlig och glad, precis vad man behöver en regntung morgon på väg till jobbet!

Tyvärr erbjuder man ingen regelrätt frukostmeny utan jag får förlita mig på en grov fralla och en stor latte. Det går att plocka med sig "frukosten" och då sparar man 10kr. Annars tror jag som sagt man satsat mest krut på bageri och salladsdelen, flertalet kunder som kommer in medans jag är där verkar medvetna om vad som skall ha.

Utanför finns en liten liten uteservering, men tyvärr inte den stora träutbyggnaden som Dahls hade innan. 

Frukost

  • Stor latte
  • Fralle (grov eller ljust bröd med ost eller skinka som pålägg)

 

Sätt ditt eget betyg på Sweet Bakery

1 2 3 4 5
Sweet Bakery 3,5 av 5 (331 betyg)

Skriv en kommentar på "Sweet Bakery"

Notera att detta inte är Sweet Bakerys officiella webbsida! Vill du komma i kontakt med dem får du kontakta dem direkt. Gå till deras webbsida istället till exempel.

Kommentarer (1)

Lisa

Vet inte vad som är värst, den otrevlig personalen eller överpriserna, speciellt på de torra frallorna. Kvinnan med glasögon borde gå en kurs i service! Kommer defintivt INTE tillbaka.

4 maj, 2017 klockan 21:53