Ahlströms Konditori

3

Ahlströms har ingen klassisk frukost utan man har något som man kallar "morgonfika, men det är ju inte så konstigt egentligen eftersom det är ett konditori av den gamla skolan. Och Ahlströms andas verkligen gammalt hederligt konditori! 

Lokalen är stor, ja verkligen mycket större än det ser ut att vara på utsidan. Väl inne finns det ett par olika rum att välja på att slå sig ner. Är vädret bra finns det en jättefin och mysig innergård man kan njuta av. 

Själva frukosten, dvs morgonfikan, består av en fralla, valfritt fikabröd och kaffe. Kaffet är dessutom inklusive påtår, något som man idag inte är speciellt bortskämd med. Det är ju inte den nyttigaste eller mest hälsosamma frukost direkt, men vill man slippa ägg och gröt och satsa på något "lättare", eller redan har ätit en frukost hemma är detta ett alternativ. När det gäller finabrödet finns det verkligen många varianter att välja bland.

Frukost

  • Bryggkaffe (inklusive påtår)
  • Ljus eller grov ostfralla
  • Valfritt bakverk (många val)

Sätt ditt eget betyg på Ahlströms Konditori

1 2 3 4 5
Ahlströms Konditori 3,7 av 5 (351 betyg)

Skriv en kommentar på "Ahlströms Konditori"

Notera att detta inte är Ahlströms Konditoris officiella webbsida! Vill du komma i kontakt med dem får du kontakta dem direkt. Gå till deras webbsida istället till exempel.

Kommentarer (2)

Mia

Tack för fint betyg!!!!!! :-)

22 september, 2011 klockan 09:13

Fredrik

Bästa konditoriet i GBG

4 oktober, 2016 klockan 14:51