Condeco Fredsgatan

2,5

Den första Condeco dök upp får ett par år sen och sedan dess har det dykt upp ett par till med centrering runt Avenyn. Inredningen är öppen och ljus på alla ställena, men inte direkt mysig. Vill man sitta ute har alla ställena stora, soliga och spanvänliga uteserveringar. Tack vare de ultracentrala lägena är caféerna alltid välbesökta och det är nog det som bidrar till att inredningen redan känns lite sliten. Att en duva trippade runt inne i lokalen den här dagen gjorde ju inte fräschfaktorn högre, att personalen inte försökte få ut den tyckte jag var lite märkligt, de såg den mycket väl.

Frukostutbudet ser rätt stort ut om man ser till menyn, men synar man det lite noggrannare kretsar det runt kaffe, juice och olika brödvarianter. Nästa gång skall jag testa den största frukosten för branmuffinfrukosten jag testade den här gången var lite trist och lite väl enkel. Latten var också den minsta jag sett, och dessutom var nästan hälften skum! Att GP finns att låna och läsa är trevligt och det väger upp lite, och har man sin dator med sig kan man koppla upp sig på Condecos WiFi. 

Frukost (branmuffinvarianten)

  • Liten latte
  • Branmuffin med cream chese och sylt
  • Juice på flaska (fyra sorter)

Sätt ditt eget betyg på Condeco (Fredsgatan)

1 2 3 4 5
Condeco 3,5 av 5 (317 betyg)

Skriv en kommentar på "Condeco"

Notera att detta inte är Condecos officiella webbsida! Vill du komma i kontakt med dem får du kontakta dem direkt. Gå till deras webbsida istället till exempel.