Pour Bon

3,25

Vad som låg här innan Pour Bon dök upp i lokalerna har jag faktiskt lite dålig koll på, för trots att läget är i princip så centralt det kan bli mellan Kungsgatan och Vallgatan är själva utsidan rätt anonym och man ser det nästan bara när man står i bankomatkön. Men väl inne (om du inte har barnvagn, då får du lämna den utanför) är det väldigt stort och rymligt. Nedervåningen är mysig med lite olika avdelningar blandat med höga bord, soffor och småbord. Övervåningen är stor och rymlig och där finns många bord till. Detta är kanske ett av stans större kaféer? Eftersom de enda fönstrena är de små mot gatan blir det därför rätt mörkt inne i lokalen, men rätt perfekt för höst och vinterrusket, eller om man vill fly bort från den stekande solen en sommardag.

Själva personalen är den här morgonen lite loj och småbutter, kanske är det lite för tidigt för det klämkäcka morgonhumöret? Jag får hur som helst min frukost rätt snabbt. Det finns inte mycket att välja på egentligen, men lite juice och smörgåspålägg blir det i alla fall att välja emellan. På sedvanligt slösmanér serveras yoghurten i en plastmugg. Varför är det ingen som vill diska en yoghurtmugg när man ändå diskar kaffekoppar och bestick i överflöd? Yoghurten är god och serveras med rikligt med knaprigt rostad müssli. Rätt lagom mängd!

Frukost

  • Kaffe eller te
  • Juice (apelsin, äpple eller tranbär)
  • Yoghurt med müssli
  • Fralla ost eller ost och skinka

Sätt ditt eget betyg på Pour Bon

1 2 3 4 5
Pour Bon 3,7 av 5 (351 betyg)

Skriv en kommentar på "Pour Bon"

Notera att detta inte är Pour Bons officiella webbsida! Vill du komma i kontakt med dem får du kontakta dem direkt. Gå till deras webbsida istället till exempel.