Café Caldo

3,5

Observera! Café Caldo har stängt igen. Recensionen ligger kvar här för referens och nostalgiskäl

Tidigare låg gamla anrika(?) Café Mekka här innan, och läget är det absolut inget fel på, mitt på Kungsgatan! Lokalen är rätt liten men mysig med stora fönster ut mot gatan, en stor disk i ena hörnet och ett par små runda bord mot ena väggen. Allt är snyggt och fint och kanske lite annorlunda mot övriga caféer, ett rätt lagom litet café helt enkelt!

Eftersom man är relativt nyöppnade är servicen inte helt intrimmad ännu, men det kommer nog med tiden. Själva frukosten är god och man får rätt mycket för pengarna. Jag valde den största frukosten, men det finns ett par mindre och billigare som säkerligen också kan falla i smaken om man vill ha något lite mindre. Atmosfären är lugn och behaglig eftersom det är rätt smått blir det inte speciellt många kunder på en och samma gång.

Frukost

  • Kaffe
  • Färskpressad apelsinjuice
  • Ägg (kallt hårdkokt)
  • Yoghurt med bär
  • Fralla med ost och skinka och grönsaker

Det går inte att kommentera på Café Caldo eftersom det har stängt.