Caffé Bar Mezzo

3,75

På den här platsen har det legat ett café ett tag nu, troligtvis sedan de gjorde om Grand Passage. Tidigare ägaren drev ett vid namn "Attibassi by Mahogny Coffee", men nu är det alltså Caffé Bar Mezzo som intagit espressomaskinen. Inredningen är nog i det närmaste samma som tidigare med en stor L-formad disk med barbord mot passagen och lägre och vanliga bord i mitten. Det är litet och behagligt, det känns nästan lite exklusivt att få plats här.

Själva lokalen ligger central, men man missar den lätt i och med att den som sagt ligger mitt Grand Passage. Det gör att det både är lite halvbra läge att spana på folk men också att det blir lite stojigt och stimmigt i och med att en del folk bara strömmar förbi. Men är man ute efter en utmärkt italiensk frukost kan det inte bli mycket bättre än så här tror jag!

Av den väldigt trevliga killen bakom disken serveras jag en rätt stadig frukost med lite av varje. Kanske inte det som jag annars brukar förknippa med en italiensk frukost som annars brukar vara lite torftig. Nu valde jag i och för sig den största varianten dom hade tror jag och det finns mindre varianter om man är lika hungrig.

Frukost

  • Valfri kaffe
  • Juice på flaska
  • Yoghurt med rostade mandlar och honung
  • Croissant
  • Bröd med ost, parma och en tomat

Sätt ditt eget betyg på Caffé Bar Mezzo

1 2 3 4 5
Caffé Bar Mezzo 3,7 av 5 (328 betyg)

Skriv en kommentar på "Caffé Bar Mezzo"

Notera att detta inte är Caffé Bar Mezzos officiella webbsida! Vill du komma i kontakt med dem får du kontakta dem direkt. Gå till deras webbsida istället till exempel.

Kommentarer (1)

Kullavikspirre

Det finns kanske en handfull bra kaffeställen i Göteborg. Mezzomezzo är min #1. Kaffet är lent och snyggt serverat. Till detta finns en mängd italienska specialiteter. Tony´s Tiramisu är värd att dö för. Salladen håller världsklass kyckling med knaprigt rostade hasselnötter och underbar olivolja som också säljs på på cafeet. mmmmm. Att gå till Tony är lite att komma hem.

29 april, 2013 klockan 10:54