Espresso House Södra Larmgatan

3

Espresso House har funnits bra länge nu, det ligger snart nästan en i varje kvarter. De äldre caféerna har börjat bli slitna och lite trötta, men detta var det första i centrala Göteborg (vad jag vet i alla fall) som fick deras nya "new englandstil" korsat med fjällstugan i Aspen. Lokalen huserade tidigare Restaurang Stallgården och man har behållt den inglasade bakgården men utökat utrymmet både på gården och i den större delen mot Södra Larmgatan där man tog över en närliggande butik. Jag skulle nog kunna våga mig på att säga att detta är Espresso Houses roligaste och mest mysiga lokal. Om inte utrymmena under tak skulle räcka så breder caféet ut sig på sommaren både mot Södra Larmgatan och den mysiga lilla gården mot Vallgatan.

Förutom själva lokalen är det tyvärr precis samma gamla vanliga utbud som vanligt, och Espresso Houses frukostutbud borde verkligen fräschas upp lite. En creme cheese bagel och en latte för 65 kronor är allt bra mycket pengar, och att kalla det frukost passar inte riktigt för mig i alla fall. Personalen känns lite gladare och piggare än vanligt i och för sig.

Ett mycket trevligt plus i kanten för GP!

Frukost

  • Creme cheese bagel
  • Varm dryck (+5kr för stor)

Sätt ditt eget betyg på Espresso House (Södra Larmgatan)

1 2 3 4 5
Espresso House 3,6 av 5 (341 betyg)

Skriv en kommentar på "Espresso House"

Notera att detta inte är Espresso Houses officiella webbsida! Vill du komma i kontakt med dem får du kontakta dem direkt. Gå till deras webbsida istället till exempel.

Kommentarer (1)

Linnéa - barista på södra larm

Roligt att höra att! :)

8 juni, 2012 klockan 22:03