Espresso House Kungsgatan 17

3,25

Espresso House fortsätter poppa upp ur jorden som svampar och jag skulle nu tro att det finns fler Espresso House-caféer än 7-elevenbutiker. Men en trevlig nyhet är att man på sistone verkar satsa på en fräschare och snyggare inredning. Även logotypen på utsidan har fått sig en "pimpning" med färgerna. Här på Kungsgatan har man precis som det uppfräschade caféet på Södra Larmgatan nu satsat på alpstugan möter Newport, det känns som att hela den här delen av Kungsgatan fått sig ett litet lyft. Och visst är ett café, trots att det är en överetablerad kedja, ett lite roligare inslag än den gamla trötta McDonaldsrestaurangen som låg här innan? Lokalen är rätt stor och rektangulär och bardisken tar upp nästan hela den inre delen, men resten är öppna sittutrymmen med lite olika typer av sittarrangemang, små bort, fåtöljer och soffor. Det finns dessutom gott om stora fönster att sitta och spana på förbipasserande vid.

Tyvärr har väl inget direkt revolutionerande hänt med Espresso House utbud och det är den sedvanliga creme cheese bageln (65kr), sconesfrukosten eller "Klassikern" (55kr). Det är tyvärr också lika mycket plast bland förpackningarna. Men något som känns väldigt mycket bättre är personalen och servicen, det är gott om leenden och trevliga ansikten! Kanske är det inredningen som gör alla lite muntrare? En trevlig bonus  är att det dessutom finns ett öppet gratis WiFi för laptopen eller iPaden! Tidigare använde Espresso House The Cloud som krävde ett abonnemang.

Skall du gå till ett Espresso House så gå till denna eller den på Södra Larmgatan!

Frukost

  • Valfri varm dryck (+5kr för stor)
  • Juice (ett par att välja mellan)
  • Ljus eller mörk scone
  • Smör eller creme cheese
  • Ost

Sätt ditt eget betyg på Espresso House (Kungsgatan 17)

1 2 3 4 5
Espresso House 3,5 av 5 (342 betyg)

Skriv en kommentar på "Espresso House"

Notera att detta inte är Espresso Houses officiella webbsida! Vill du komma i kontakt med dem får du kontakta dem direkt. Gå till deras webbsida istället till exempel.