Condeco Östra Hamngatan

3,25

Äntligen finns det en ny, snygg och fräsch Condeco i stan! De andra Condecosarna känns nu ännu mer slitna och omoderna om man jämför med den här nya på Östra Hamngatan, precis bredvid Lagerhaus. Istället för den trista och stela gamla Stenabåtsinredningen med trä och konstläder är det istället fåtöljer, och soltar i olika snygga färger och mönster. Det känns som Condeco och Espresso House har samma tänk när det gäller mer kvalitet på inredningen, I like! Lokalen är relativt stor och luftig och fräsch, trots att det inte är tokmycket fönster (lokalen ligger "på djupet") blir det ändå rätt ljust tack vare de stora fönstren ut mot Östra Hamngatan.

Men annars verkar det inte vara mycket nytt under solen på Condeco, om möjligt att man kanske (förhoppningsvis!) gjort om strukturen på beställningen av kaffe som nästan alltid krånglat, varit långsam och blivit fel. Eller så är det för att det är lite lugnare i frukosttider som gör att jag trots allt får min latte relativt snabbt. Utbudet är rätt brett med allt från frukost, lunch och lättare middag, och det går även att köpa öl och vin till maten. Latten förresten... en "liten latte" som troligtvis Göteborgs i särklass minsta! Frukostutbudet på menyn ser mer gediget ut än det verkligen är, men det är egentligen bara lite olika kombinationer av drycker och mackor.

Servitrisen frågade om jag verkligen var hungrig när jag beställde en "Hallelujafrukost", jag svarade lite förvånat "Ja". Tydligen skulle den vara osedvanligt stor, men så speciellt märkvärdigt stor var den ju inte, men kanske något större än medel (om man bortser från latten då). En muffin till frukost är ju i och för sig gott, men det känns kanske mer lyx än hälsosamt.

Frukost (Hallelujafrukost 79kr)

  • Yoghurt med hallon
  • Liten varm dryck
  • Juice (3 val)
  • Ostfralla
  • Hallon eller blåbärsmuffin

Sätt ditt eget betyg på Condeco (Östra Hamngatan)

1 2 3 4 5
Condeco 3,4 av 5 (361 betyg)

Skriv en kommentar på "Condeco"

Notera att detta inte är Condecos officiella webbsida! Vill du komma i kontakt med dem får du kontakta dem direkt. Gå till deras webbsida istället till exempel.