Sweet Kaffe & Deli

3,5

Detta café har funnits ett tag, men har bytt namn, det hette tidigare "Sweet Coffeebar", men annars skall det vara samma personal och idé som tidigare. Läget kan man inte klaga på då det praktiskt taget ligger mitt i Brunnsparken, fast i och för sig på en bit av gatan där man kanske inte så ofta passerar förbi. Inredningen är trevlig, lite murrig och mysig, en dag som denna spelas skön lågt dämpad oldies. Förutom nedervåningen finns det dessutom en övervåning vilket jag kan tänka mig är bra på helgerna då fikafolket blir avesvärt många fler än så här vid frukosttid.

Personalen är snabb och trevlig och jag får min frukost fixad snabbt. Själva frukosten känns lite mer amerikansk med yoghurt och bagel som "huvudrätt". Det är inte så mycket att välja på utöver varm dryck då. En helt okay frukost, men kanske inget man slår spontana volter av. Priset är lite i mastigaste laget, 79kr för en enkel bagel med lite creme cheese, juice och yoghurt. En sak som gör mig lite trött är det ständiga slöseriet med plast majoriteten av caféer envisas med. Har man verkligen ingen diskmaskin?

Frukost

  • Valfri varm dryck
  • Yoghurt med bär och müssli
  • Bagel + creme cheese och sylt
  • Apelsinjuice

Sätt ditt eget betyg på Sweet Kaffe & Deli

1 2 3 4 5
Sweet Kaffe & Deli 3,4 av 5 (356 betyg)

Skriv en kommentar på "Sweet Kaffe & Deli"

Notera att detta inte är Sweet Kaffe & Delis officiella webbsida! Vill du komma i kontakt med dem får du kontakta dem direkt.

Kommentarer (3)

Morgon Sweetarna

Tjena Frasse!

Kul att du tyckte att vi var pigga och glada! Alltid roligt med respons, så att vi kan bli bättre och kanske tom bäst! :) Vi har i dagarna sänkt priset från 79:- till 65:- och även utökat till lördagar mellan 10-11.30.

Hoppas verkligen på en ny visit!

Kram Sandra & Natalie

Morgonnissarna på Sweet

10 april, 2012 klockan 16:30
admin

admin

Hej!

Åhå, då uppdaterar jag öppettiderna och justerar upp prispoängen! Strålande! :)

// Frasse

10 april, 2012 klockan 18:40

Map

Jag och min sambo har ätit frukost på det här stället några gånger och har varit väldigt nöjda. De har olika frukostmenyer med intressanta val och den som vi tycker bäst om är det ekologiska alternativet. Kostar dock en tia extra för att få en cappuccino/latte i stället för bryggkaffe, men det är ändå värt pengarna tycker vi.

10 april, 2015 klockan 21:41