Brunos Kafé

3,5

Observera! Brunos Kafé har stängt igen. Recensionen ligger kvar här för referens och nostalgiskäl

Brunos Kafé (eller heter det Bruons Espresso?) har legat här ett tag, jag vet faktiskt inte hur länge. Hur som helst är det ett väldigt mysigt litet café, som dessutom ligger lite lugnt och avsides. Att det är en lugn liten gata är i och för sig inget som märks, det är en strid ström med frukost- och salladsköpare på väg till jobbet. Tydligen är salladerna och sopporna hett eftertraktade i lunchtid. Väl inne i lokalen är det inte speciellt stort, men mysigt och lite murrigt tack vare markisen utanför, plus att det inte är någon direkt sol som lyser in på grund av läget. Men det är mest bara behagligt tycker jag. Servicen av flickan bakom disken är snabb och bra, men värt att notera är att man tyvärr inte tar kort. Närmaste bankomat är den vid banken i Nordstan.

Jag satsade på det stora frukostalternativet med yoghurt. Det ser kanske inte jättemycket ut men jag blev lagom mätt, något jag egentligen föredrar framför en tung grötfrukost. Som en kul detalj kan de tre smörgåsalternativen "pimpas" med pesto eller senap om man så vill. Dessutom lyxigt med GP!

Uteservering finns, men "modell mindre", på min bild luras jag inte med perspektivet, stolarna och borden är verkligen så små! 

Frukost (stor)

  • Valfri varm dryck
  • Juice
  • Yoghurt med bär och nötter
  • Smörgås (Tre val: ost, ost och skinka eller ost och salami. Man kan dessutom kan få senap eller pesto på om man vill)

 

Det går inte att kommentera på Brunos Kafé eftersom det har stängt.