Le Croissant Centralstationen

2,25

På centralen finns det gott om caféer och ställen att fika och äta på. Det finns dessutom ett antal med frukostmöjligheter, däribland Sveriges hittils enda inrikes Starbucks, som jag redan recenserat. Le Croissant är en svensk kedja som finns lite här och var landet över. Som av namnet hintar om rör det sig om ett café med fransk inrikting och stil, dvs lite enklare, avskalat och, ja lite franskt helt enkelt. Servicen är i alla fall snabb och effektiv.

Tyvärr är inredningen och miljön också lite väl trist, centralenhuset är öppet och bullrigt och möblemanget liknar skolmatsal lite mer än ett franskt café. Själva frukosten lämnar egentligen också lite mer att önska. Det finns tre val på olika frukostmenyer, men man väljer främst mellan croissant, ostbaguette och ost- och skinkbaguette. Presentationen av frukosten kunde också gärna varit bättre; juicen serveras i en plastmugg och baguetten är slarvigt gjort, men smaken får godkänt.

Eftersom det finns fler alternativ här skulle jag nog hellre rekommendera ett av de andra ställena.

Frukost

  • Bryggkaffe, te eller varm choklad
  • Juice
  • Liten yoghurt
  • Ostbaguette (ost och skinkbaguette +7kr)

Sätt ditt eget betyg på Le Croissant (Centralstationen)

1 2 3 4 5
Le Croissant 3,8 av 5 (335 betyg)

Skriv en kommentar på "Le Croissant"

Notera att detta inte är Le Croissants officiella webbsida! Vill du komma i kontakt med dem får du kontakta dem direkt. Gå till deras webbsida istället till exempel.