Cappuccino

2,5

Även Cappuccino har legat i stan så länge jag faktiskt kan minnas, men jag tror nog inte jag varit här på säkerligen 15 år. Det ligger troligtvis på stans bästa läge på Kungsportsplatsen med en riktigt stor solsäker uteservering. Inredningen var faktiskt fräschare än jag föreställde mig. Det är fräscht, stort, luftigt och rätt trevligt inrett, men inte speciellt caféaktigt. Det verkar inte som att man får så mycket frukostbesökare utan det tar ett litet tag innan en i köket ser mig från luckan och kommer ut.

Själva frukosten erbjuder inte direkt mycket att välja på, men man kan antingen välja mellan juice eller smoothie och ljus eller grov smörgås. Dock är det rätt snålt med fyllning i mackan, blott en gurka och en tomat. Det är dessutom rätt dyrt med tanke på vad man får.

I bakgrunden spelas blandad musik med allt ifrån smör till mer ambient och chillout. Utöver frukost finns här ju självklart lunch och mer mat. Sitter man kvar länge på sin frukost kan man också få sig ett glas vin då Cappuccino har alkoholrättigheter. 

Frukost

  • Kaffe eller te
  • Juice eller smoothie
  • Ljus eller grov macka

Sätt ditt eget betyg på Cappuccino

1 2 3 4 5
Cappuccino 3,7 av 5 (311 betyg)

Skriv en kommentar på "Cappuccino"

Notera att detta inte är Cappuccinos officiella webbsida! Vill du komma i kontakt med dem får du kontakta dem direkt. Gå till deras webbsida istället till exempel.