Fröken Olsson

3

Fröken Olsson har nog legat här så länge jag kan minnas, men det är ändå det caféet jag gått förbi flest gånger, fråga mig inte varför. Det är i alla fall riktigt stort på insidan med många olika sittavdelningar. Inredningen känns lite gammal och stel, ungefär som gamla Condeco, men funktionellt. Det känns som att man satsar på att servera många personer samtidigt, och det är ju vad man måste göra när det är så stort.

Frukosten serveras mellan 9-11 och på helgerna skall det vara frukostbuffé! Det finns rätt många frukostmenyer menyer att välja från, och jag slår till på en deluxe som innehåller kaffe, yoghurt, juice och en fralla. Frukosten hamnar ungefär på mitten av skalan, men en deluxefrukost hade jag nog förväntat mig lite mer av. Godkänt, inte mycket att hetsa upp sig över. Jag gillar att juicen serveras i flaska och inte i någon fladdrig plastmugg som man gör på många anda ställen.

Trevlig bonus är att man erbjuder WiFi och GP!

Deluxefrukost

  • Valfri varm dryck
  • Tre olika sorters juice på flaska
  • Yoghurt med müssli och bär
  • Ostfralla

Sätt ditt eget betyg på Fröken Olsson

1 2 3 4 5
Fröken Olsson 3,8 av 5 (271 betyg)

Skriv en kommentar på "Fröken Olsson"

Notera att detta inte är Fröken Olssons officiella webbsida! Vill du komma i kontakt med dem får du kontakta dem direkt.

Kommentarer (2)

Amanda

Åt deras frukostbuffé förra helgen och är supernöjd! Kalaset gick på 89 kr med 3 olika sorters yoghurt, varma ägg (både löskokta och hårdkokta fanns att välja mellan), olika müesli sorter, 3 olika sorters bröd, äppelpaj (mums!!), cream cheese, sylter, ostar och skinka. Prisvärt och supergott! Kommet definitvt hit igen! Stort plus att det ingick påtår till kaffet!

27 september, 2012 klockan 22:29
admin

admin

Det låter som att jag borde komma tillbaka för en helgfrukost med andra ord :)

1 oktober, 2012 klockan 19:20