Green & Rum

3

Innan Green & Rum låg här har jag för mig Dahls Bakeshop huserade här, efter dem tror jag stället hette Greenwich. Nu heter man alltså Green & Rum, men låt inte namnet bedra dig, tror inte man serverar drinkar här. Det här är ett café rätt och slätt!

Inne i lokalen är det stort och ljust och väldigt luftigt. Det är högt i tag och det är inte "Ethels-trångt" om man säger så. Jag kan tänka mig det blir lite bullrigt om det är fullt med folk eftersom det inte finns mycket som dämpar upp mellan de hårda betongväggarna. På gatan utanför dundrar dessutom både bussar och spårvagnar förbi titt som tätt. Men så här i frukosttider är det lugnt och skönt, och lite softad musik spelas i bakgrunden.

Frukosten kan fås i lite olika varianter, men mest mer eller mindre av innehållet. Jag slår till på den stora frukosten och får en tallrik med brödstycke, ost, skinka, ägg, grönsaker och lite grönsaker och apelsin. Inte mycket att välja på, men man kan ju själv bestämma hur mycket smör man vill ha i frallan i alla fall. Ägget är hårdkokt och varmt, inte alla ställen där ägget faktiskt verkligen är varmt. Förutom äggkoppen och smörbyttan är allt i riktigt glas och porslin, bra! Fixa riktiga äggkoppar också och jag blir ännu gladare :)

Frukost

  • Kaffe / Te
  • Apelsinjuice
  • Ost- och skinkfralla
  • Ägg (hårdkokt, varmt)
  • Apelsinklyfor

Sätt ditt eget betyg på Green & Rum

1 2 3 4 5
Green & Rum 3,7 av 5 (288 betyg)

Skriv en kommentar på "Green & Rum"

Notera att detta inte är Green & Rums officiella webbsida! Vill du komma i kontakt med dem får du kontakta dem direkt. Gå till deras webbsida istället till exempel.

Kommentarer (1)

Andreas

Hej, Jag har testat deras frukost det var dock ingen fralla, det var fullkornsbröd med lax ägg och färskpressad juice för 69:-. Jag tycker det var väldigt prisvärt och nyttigt och gott!

26 oktober, 2012 klockan 16:24