Ecoffee

3,25

Observera! Ecoffee har stängt igen. Recensionen ligger kvar här för referens och nostalgiskäl

Ecoffee är ett café som nischar sig på ekologiska råvaror och ett "grönt utbud", vilket nog är smart i dagens konsumtionssamhälle där folk nu börjar få upp ögonen för ett mer hållbart och nyttigt leverne. Allt är dessutom helt glutenfritt vilket nog uppskattas av en del. Lokalen är rätt liten men ljus och ligger lite i utkanten av centrum på den lugna delen av Södra Larmgatan. Det är dessutom ett väldigt soligt läge, något man utnyttjar med många små stolar och bord på gatan.

Tydligen har man nu (september 2012) också öppnat övervåningen för fler sittplatser, något som säkert kan passa bra om höstrusket rullar in. Personalen är väldigt vänlig och trevlig och berättar gärna om sitt koncept.

Frukostutbudet är dock rätt begränsat, det man kan välja på är enkel eller dubbel macka av antingen ost eller serranoskinka. Det är allt. Så tänk detta stället till en fräsch och lätt frukost än en bukfylla. Brödet är i alla fall riktigt gott!

Frukost

  • Valfri kaffe
  • Bröd med antingen ost eller serranoskinka

Det går inte att kommentera på Ecoffee eftersom det har stängt.