Adams Café

2,75

"Nya" Frölunda Torg börjar bli riktigt trevligt och fräscht, en rejäl och fräsch uppryckning sen när man var liten. Då var jag i och för sig inte väldigt intresserad av caféer och restauranger, men det känns som att det är lite större utbud nu i alla fall. Adams Café är ett av de nyare ställena och ligger nära bussarna. Inredningen är luftig, modern och fräsch, jag får lite hotellkänsla. Det finns olika sittarrangemang för olika tillfällen och sällskap. De stora fönstren släpper in gott om naturligt ljus.

Servicen har inget att klaga på, snabbt och effektivt utan krusiduller får jag min frukost på en bricka. Det är inte jättemycket valmöjligheter, egentligen bara om jag vill ha kaffe eller te, samt mörk eller ljus ost och skinkfralla. Det blir lite mycket plast tycker jag med plastmuggen för juicen, yoghurten och mackan. Men ost och skinkfrallan är i alla fall riktigt god och fräsch, kanske pga plasten? ;)

En helt okay frukost, men ingen höjdare heller. Lite i dyraste laget med 79kr för det man får.

Frukost (stor)

  • Kaffe eller te
  • Apelsinjuice
  • Mörk eller ljus fralla
  • Yoghurt (liten yoplait)

Sätt ditt eget betyg på Adams Café

1 2 3 4 5
Adams Café 3,6 av 5 (341 betyg)

Skriv en kommentar på "Adams Café"

Notera att detta inte är Adams Cafés officiella webbsida! Vill du komma i kontakt med dem får du kontakta dem direkt. Gå till deras webbsida istället till exempel.