Café du Nord

2

Café du Nord, eller "Köttbullkällarn" som det kallas i folkmun (kanske hette det så förr?) har ett bra läge, men anonymt läge på Kungstorget. Det ligger lite inklämt mellan en sushi och en tobaksaffär och ser inte speciellt stort ut, men inne i lokalen är det faktiskt rätt stort och luftigt. Dessvärre är det riktigt trist inrett och jag får sliten lunchmatsalskänsla, och det är väl egentligen köttbullarna till lunch man skall satsa på här och inte frukost. Servicen är lite loj och jag får inte hela min frukost på en gång, därför är inte yoghurten med på bilden.

Plus i kanten för juicen som nog är stans största glas apelsinjuice man kan få till en frukost (buféer exkluderade), en hel pint! Kaffet är bryggkaffe som man hämtar själv och påtår ingår. Frallan är stor och men inget speciellt att anmärka på, men är lider lite av det luftiga och massproducerade brödet. Förutom vanlig frukost erbjuds även stekfrukost i form av bacon och ägg i några former, denna är säkert bättre med tanke på deras mer eftertraktade lunchmat.

Kanske inte någon av stans mysigaste frukostar, men det ligger i alla fall rätt centralt och har nära till det mesta, men det gör ju många andra bättre ställen också.

Frukost (klassisk)

  • Kaffe eller te
  • Valfritt bröd (ost och skinka)
  • Juice
  • Yoghurt

Sätt ditt eget betyg på Café du Nord

1 2 3 4 5
Café du Nord 3,6 av 5 (311 betyg)

Skriv en kommentar på "Café du Nord"

Notera att detta inte är Café du Nords officiella webbsida! Vill du komma i kontakt med dem får du kontakta dem direkt.

Kommentarer (2)

Pernilla Hansson

Har ni frukost, med köttbullar?

26 oktober, 2016 klockan 06:37

Stina

Frasse, nu får Du gå hit igen och se hur fint det är efter renoveringen för ett antal år sedan.

Mycket fräschare, jag lovar!

23 maj, 2017 klockan 19:05