Le Croissant Landsarkivet

2,5

Observera! Le Croissant Landsarkivet har stängt igen. Recensionen ligger kvar här för referens och nostalgiskäl

Här i landsarkivet lite undangömt ligger ett lugnt och ganska stort Le Croissant. Vet man inte om det kan man undgå det helt och hållet, mycket tack vare att det knappt är synligt från gatan. På så sätt blir det en ganska lugn frukost, jag är helt ensam ett tag under min frukost i den stora och lite stela och kala lokalen. De stora fönstren släpper in massa härligt ljus men själva inredningen är tyvärr lite för trist och modern, och det känns lite som en lunchrestaurang, om än rätt snyggt trots allt. Under sommarhalvåret kan man avnjuta frukosten ute i morgonsolen som jag antar värmer riktigt härligt på den lilla gården. Servicen är snabb och effektiv, inte så konstigt när jag är helt själv :)

Själva frukosten är väl inget fantastiskt, man kan välja mellan ett par olika sorters baguetter, men påtår ingår. Enligt Le Croissants hemsida skall frukosten vara lite mer med croissant och marmelad, men den lyser med sin frånvaro, vilket är lite synd. Behöver man lite internet ingår WiFi med The Cloud.

På det stora hela en liten besvikelse frukostmässigt, men med ett par extra påtår, WiFi, lugn och morgonsol kan det nog bli behagligt framåt försommaren.

Stor frukost

  • Kaffe/te
  • Juice
  • Baguette

Liten frukost

  • Kaffe
  • Ostfralla

Det går inte att kommentera på Le Croissant eftersom det har stängt.