Bästa frukosten 2012

0

Något jag funderat på ett tag och som jag lovade i mellandagarna var att utse bästa stället att äta frukost på under 2012. Detta kommer bli en återkommande happening varje år för att peka ut något ställe som är värt lite extra uppmärksamhet. Så här kommer den första utnämningen.

Café Kanolds

Denna lilla nya uppstickare har inte funnits längre än 2011 men jag tycker man har satt standarden rätt högt! Inredningen är fin lite gammaldags mysig. Konceptet är samma som på pralinbutiken på Södra Larmgatan med allt vad det innebär. Det är kanske inget för hipsters men fint och ombonat. Förutom den trevliga interiören är personalen också glad och trevlig.

Frukosten som erbjuds är buffé av yoghurt och fil, juice, olika sorters bröd och bryggkaffe. Det vill säga en riktig buffé till skillnad från det som en del nya ställen kallar buffé, som i själva verket är "ta så mycket du vill av müsslin, men du får ingen mer yoghurt-buffé". Priset är också väldigt positivt – 65kr! Och om inte frukosten var nog så ingår dessutom en valfri pralin som pricken över i:t (i alla fall då jag var där sist)! 

Läget är också inte helt fy skam. Rätt centralt och det finns gott om solchanser nästan hela dagen tack vare hörnet. På sommaren kan jag tänka mig det smakar extra gott att sitta i solen och njuta! Du kan läsa hela recensionen här.

Grattis Café Kanolds till Frukostfrasses Stora Pris 2012!

Café Kanolds - Bästa frukost 2012

Skriv en kommentar på "Bästa frukosten 2012"

Notera att detta inte är Bästa frukosten 2012s officiella webbsida! Vill du komma i kontakt med dem får du kontakta dem direkt.

Kommentarer (2)

Godast

Lol. Det är ju inte så bra? :-(

10 februari, 2013 klockan 10:21

Sven Jönsson

Testade café canolds frukost imorse, 3olika sorters frallor var positivt, kaffet och teet var inte så imponerande. Trevligt med en pralin efteråt jag fick dock gå fram och be särskilt att få den.

Lite ont om ägg som har någon slags brun färg i ena änden.

Ok för 65 SEK.

15 juni, 2013 klockan 19:17