Condeco Kungsportsavenyn

2,5

Det finns ganska många Condeco i stan, och detta är nog det äldsta om jag inte minns helt fel. Det syns och känns tyvärr och både lokal och möbler är lite lätt slitna. Hoppas man renoverar och byter stil som man gjort med det nyaste på Östra Hamngatan. Lokalen är ganska stor och luftig och ligger på ett hörn, något som gör att spanläget blir ganska bra, även om det inte är mycket att spana på så här morgonkvisten. Den stora uteserveringen är omåttligt populär på sommaren där det finns gott om solchanser framåt eftermiddagen.

Frukostutbudet är det typiska på Condeco, och idag testar jag en "GP-frukost", dvs ostfralla, juice, kaffe och en GP. Frallan är en typisk solrosfröig sak som smakar helt okay. Juiceutbudet består av fyra olika varianter. Det är ingen frukost man slår bakut för direkt, men det finns fler olika alternativ om man vill botanisera lite. Det är dock mest val av olika brödkonstellationer, om man inte slår till på något dyrare och mastigare som en "Hallelujafrukost".

Plus i kanten för att man erbjuder det mesta i ekologisk variant!

Frukost (GP-frukost)

  • Ostfralla 
  • Valfri liten varm dryck 
  • En flaska juice (fyra olika smaker)
  • GP

 

Sätt ditt eget betyg på Condeco (Kungsportsavenyn)

1 2 3 4 5
Condeco 3,6 av 5 (342 betyg)

Skriv en kommentar på "Condeco"

Notera att detta inte är Condecos officiella webbsida! Vill du komma i kontakt med dem får du kontakta dem direkt. Gå till deras webbsida istället till exempel.