Cake center

3,5

Innan Cake Center flyttade hit huserade cafét Still här, på ytan är väl det kanske inte mycket som förändrats, i alla fall inte om man ser till lokalen som är uppdelad i två huvudrum med disken och kassan i den större delen. Möbleringen har ändrats lite från föregående café. Men av namnet att döma är det nu mycket tårtor som är på tapeten (hoppas dom egentligen ligger på disken) och på hemsidan visas många av deras fantasifulla alster upp. Men man har självklart även vanlig caféverksamhet och rätt rymliga lokaler plus en solig (förmiddag) och fin liten uteservering mitt på den övre delen av Linnégatan

Nu blev man kanske tagna lite på sängen när jag kom för jag fick min frukost i två "leveranser", men det var bara några minuters väntan innan resten dök upp, snyggt upplagd och inbjudande. Jag hann dricka lite kaffe och påtår ingår, så det är var ju inga problem. Det ser ju kanske lite mer ut än det är, men jag blev rätt perfekt mätt ändå. Inte för mycket och inte för lite. Plus i kanten för föredömligt lite plast, endast smöret var i en engångsförpackning. Servicen var oklanderlig, snabb och trevlig. Det jag störde mig lite på var morgonradio med Rix, det är något jag verkligen är allergisk emot, men det finns ju många som gillar så det är inget som påverkar betyget. Jag kan tänka mig det är extra trevligt att avnjuta frukosten utomhus i morgonsolen, men det får vänta till sommaren.

Frukost

  • Kaffe med påtår
  • Apelsinjuice
  • Nykokt ägg (varmt)
  • Fil och müssli
  • Brödstycke + rågbröd
  • Pålägg ost och skinka, cream cheese och sylt
  • Grönsaker

Sätt ditt eget betyg på Cake center

1 2 3 4 5
Cake center 3,9 av 5 (323 betyg)

Skriv en kommentar på "Cake center"

Notera att detta inte är Cake centers officiella webbsida! Vill du komma i kontakt med dem får du kontakta dem direkt. Gå till deras webbsida istället till exempel.

Kommentarer (6)

iqbal

Hejsan

jag vill beställa bildtårta imorgon och det är cirka 8 bitar

vad koster det , jag vill att veta öppentid

23 juni, 2013 klockan 11:58
admin

admin

iqbal: Detta är en frukostblogg. Gå direkt till Cake centers hemsida (www.cakecenter.se) och kontakta dem där. Jag har inget med tårtor att göra :)

23 juni, 2013 klockan 12:37

Nikki

Jätte gott och prisvärd frukost med underbara personal. Tack

15 september, 2013 klockan 12:40

Eva

Bästa frukosten på Linné.

15 september, 2013 klockan 12:44

Emma

Trevlig personaloch god mat

27 juli, 2014 klockan 12:31