CT24 Linnégatan

2,75

Gamla Tintin på Engelsbrektsgatan är mer eller mindre en institution för alla som någongång blivit sugen på lite nattamat efter en kväll runt Avenyn. Nuförtiden heter man "CT24" och jag bara spekulerar att det nya namnet kommer från "Café Tintin" anspelar på att man har öppet dygnet runt, vilket man i och för sig inte har här just på Linnégatan. Annars är det i princip samma som tidigare, både inredningsmässigt och på menyn. Jag skulle nog klassa filialen på Engelbrektsgatan som mysigare. Här i Linné är det lite väl öppet, stelt och lite trist inrett och därmed inte så mysigt. Då gör man bättre i att sitta på den rätt stora och soliga uteserveringen istället. En solig vår- eller sommardag är det knökfullt.

Personalen är trevlig och servicen helt okay, inget speciellt att anmärka på. Jag blir upplyst om de sex olika frukostmenyerna och bestämmer mig för en havregrynsgröt, som dessutom innehåller ett varmt och hårdkokt ägg. Ägget är tyvärr lite överkokt. Sylten man får med vet jag inte riktigt vad jag skall göra med, kanske som alternativ till osten, för det är ju knappast till ägget. Hur som helst är det en rätt bra frukost som man står sig ganska länge på, mycket tack vare gröten. Men det är ingen fantastisk frukostupplevelse, så vill man sitta och njuta bör man nog sitta på uteserveringen.

De övriga alternativen är havregrynsgröt, toast, american (endast helger mellan 9–15), fralla och ägg och bacon. Buffén, som fanns tidigare, har tyvärr plockats bort.

Plus i kanten för GP och påtår!

Frukost

  • Risgrynsgröt
  • Äpple eller apelsinjuice
  • Kaffe (påtår ingår!)
  • Macka med ost
  • Ägg (varmt, lite väl hårdkokt)

Sätt ditt eget betyg på CT24 (Linnégatan)

1 2 3 4 5
CT24 3,9 av 5 (284 betyg)

Skriv en kommentar på "CT24"

Notera att detta inte är CT24s officiella webbsida! Vill du komma i kontakt med dem får du kontakta dem direkt. Gå till deras webbsida istället till exempel.

Kommentarer (2)

sara

Kanske sylten är till gröten?

24 april, 2013 klockan 08:50
admin

admin

Haha, ja det har du nog rätt i! Jag brukar inte ha sylt på risgrynsgröt så det kan ju vara förklaringen att jag inte kopplade det :)

28 april, 2013 klockan 08:54