Da Nino

3

Jag gjorde ett nytt besök på Da Nino i mars och konstaterar att det är väldigt mycket större än tidigare, man har nu tagit över lokalen bredvid och erbjuder nu en stor och luftig lokal mitt på Viktoriagatan. Modernt och fräscht! Kvinnan bakom disken är lite stressad så min beställning tar lite tid. Kanske är det lite tidigt eller så är det "för mycket folk" med fem personer i lokalen, men jag har inte bråttom. Utbudet verkar vara ungefär samma som tidigare – Cappuccino och croissant eller toast (eller macka), cappuccino och juice. Mackan är fortfarande mycket god om än rätt dyr.

Man har gjort trevlig uppdatering av Da Nino, men det som tyvärr består är Eros Ramazzotti, något jag faktiskt klagade på sist jag var här.

---------------------

Da Nino öppnade under 2010 och ligger mitt på Viktoriagatan i en liten trevlig lokal med modern intaliensk inredning och stil. Det känns som att man har försökt få till en klassisk och modern espressobar för jag känner igen stilen från bland annat Lasagneria i Linné. Hur som helst funkar det bra, även om jag bra gärna varit utan Eros Ramazzotti. Man kan kanske inte sitta så länge för de små röda sittpallarna är inte helt ergonomiskt riktiga, men det är ju heller inte meningen i en espressobar.

Frukostutbudet är "klassiskt italienskt" (?) med cappuccino, juice och panini, där man kan välja mellan två olika sorter. Inga direkta val, men jag antar det är så det är i Italien, och framförallt kul med variation från den vanliga yoghurten och frallan. Jag valde en "plattare" varianten av panini och den var hur god som helst – Den äter jag gärna både tre, fem och tio gånger till!

Förutom en trevlig liten lokal, jättegod panini och relativt snabb service finns dagens GP (i alla fall vid det här tillfället) och man erbjuder även ett klippkort för kaffe där du får den sjätte koppen utan kostnad. Klart mer generöst än de vanliga 10-korten.

Frukost

  • Cappuccino
  • Juice
  • Panini (två olika sorter)

Sätt ditt eget betyg på Da Nino

1 2 3 4 5
Da Nino 3,7 av 5 (410 betyg)

Skriv en kommentar på "Da Nino"

Notera att detta inte är Da Ninos officiella webbsida! Vill du komma i kontakt med dem får du kontakta dem direkt. Gå till deras sida på Facebook istället till exempel.

Kommentarer (2)

Frullis

Har tydligen ändrat öppettiderna?!

Det är inte kl 8 som gäller, iallafall inte över helgen. Vet inte öppettiderna, fanns ingen info ens vid dörren, men det har varit öppet på helgerna om man åker förbi runt kl.10, ev även lite tidigare, men det var inte öppet vid 8.30-tiden när jag var där i slutet av juni (samt ingen info om öppettider kunde hittas på dörren el dyl).

Inte gått tillbaka dit efter det, men åkt förbi med spårvagnen flera gånger runt kl.10 på helgerna och då har det varit öppet. Har för mig att jag åkte förbi nångång vid ca 9 någon dag här under sommaren, och då var det stängt.

Deras FB-sida uppdaterades med nya öppettider för flera månader sedan och då var det kl.8 dagligen som gällde. Efter det finns ingen uppdatering av öppettiderna där.

Någon som vet deras helgöppettider?

3 augusti, 2013 klockan 21:45

Catherine johansson

Le meilleur café de la ville!

Excellents croissants, sandwichs de qualité, et capuccino comme en Italie.

1 november, 2015 klockan 09:32