Café Vasanova

3,5

Den gamla caféinstitutionen Dali som låg här innan har stängt ner och här ligger nu istället Café Vasanova. Man har gjort en rätt välbehövd renovering i den tidigare ganska murriga och mörka lokalen. Nu är det ljusare färger på väggarna och möblemanget har ändrats sen sist, även om en del av stolarna är kvar t.ex. Det är helt klart mycket mysigare och finare! Jag får lite Le Petit Café-vibbar, men på ett mer positivt sätt då det inte är lika belamrat och puttinuttigt. Antingen är det jag som promenerat för fort eller så är det lite väl varmt i lokalen. Frukosten ackompanjeras en lite radiomusik.

Servicen är snabb och trevlig och den tidigare trista menyn på Dali har blivit ersatt med ett stort eller litet alternativ. Det stora frukosten bjuder mer eller mindre på allt; ägg, pannkaka(!), scones, kaffe med påtår och ett litet smörgåsbord. Hallonsconesen kunde gärna haft lite mer hallon och istället varit lite mindre. Annars är det gott och trevligt att äta när det finns lite att plocka med på smörgåsbordet. Det kunde gärna fått ha varit mer grönsaker, det som syns på bilden är det man får. Frukosten lite väl stor med pannkaka och extra allt, jag får anstränga mig för att äta upp allt. Så är du stor i maten eller vrålhungrig är detta ett bra alternativ. Du lär inte gå härifrån hungrig!

Frukost (stor)

  • Kaffe med påtår
  • Apelsinjuice
  • Hårdkokt varmt ägg
  • Fil och müssli
  • Hallonscone
  • Pannpaka
  • Frallor
  • Salami, ost och marmelader finns
  • Lite grönsaker och en bit ananas

Sätt ditt eget betyg på Café Vasanova

1 2 3 4 5
Café Vasanova 3,8 av 5 (330 betyg)

Skriv en kommentar på "Café Vasanova"

Notera att detta inte är Café Vasanovas officiella webbsida! Vill du komma i kontakt med dem får du kontakta dem direkt. Gå till deras sida på Facebook istället till exempel.

Kommentarer (6)

Anna Lindström

Ett mycket trevlig och mysigt café med trevlig personal bemötande.Servicen är unik. Jag kan tänka mig att gå dit och äta både frukost, lunch och inte minst smaka på en god bit hembakade bakelse. Rekomenderas varmt!

11 juni, 2013 klockan 22:41

Maria

Scones är att döda för!

12 juni, 2013 klockan 09:31

Johanna

Mycket bra café med trevlig personal och mysig lokal. Frukosten var kanonbra! Kommer absolut komma tillbaka.

16 juni, 2013 klockan 15:17

Anna

Supergod frukost! Tog dock lite tid att få den - i övrigt inget att klaga på! (Tror att jag kl 9 en måndag kan ha varit den första frukostgästen). Juicen var utbytt mot god smoothie. Efter denna start på dagen stod jag mig fram till middag.. ;)

18 juni, 2013 klockan 21:39

Elin Augustsson

Prisvärt och gott! Jag kan tycka att bordet med yoghurt m.m såg lite trist och slafsigt ut.

14 februari, 2014 klockan 10:15