Espresso House Landvetter flygplats

3,25

I den nya, ljusa och fina utrikeshallen finns nu även en Espresso House med deras nya inredning. Det gamla lilla bortskuffade Espresso House:t precis vid gamla loungen är borta, så detta är ett klart lyft! Eftersom hela hallen är "öppen" finns det heller inte så mycket väggar på caféet, men man har ändå lyckats få det riktigt ombonat med det som går att göra. Det känns nästan som att man sitter i en liten bubbla och tittar ut. Sen är det inget som är direkt annorlunda från vilket Espresso House som helst, möjligtvis en hel del ljusare och inte så murrigt som de andra eftersom det är stora fönster ovanför i taket.

Annars är servicen och utbudet precis det samma som man är van vid, inga konstigheter med andra ord. Jag bestämmer mig för en lite större frukost med yoghurt, macka och juice. Lite saftigt pris (85kr) kanske, men i utrikeshallen är ju allt annat dyrare också.

Hur som helst en trevlig liten sista utpost innan du ger dig ut i världen! 

Frukost

  • Valfri varm dryck 
  • Yoghurt (hallon eller honung) 
  • Juice (apelsin eller apelsin & jordgubbar) 
  • Macka

Sätt ditt eget betyg på Espresso House (Landvetter flygplats)

1 2 3 4 5
Espresso House 3,6 av 5 (315 betyg)

Skriv en kommentar på "Espresso House"

Notera att detta inte är Espresso Houses officiella webbsida! Vill du komma i kontakt med dem får du kontakta dem direkt. Gå till deras webbsida istället till exempel.

Kommentarer (1)

Johan

Priset för en stor frukost var ju precis lika billigt/dyrt som alla andra caféer inne i stan. Var i Göteborg nu i höstas och betalade hela 129kr för en liknande frukost på ett stadscafé. Att det är dyrare på flygplatsens caféer är en myt.

15 januari, 2014 klockan 09:44