Café Columbus

2,75

Den gamla trotjänaren Café Columbus på Allmänna vägen har nog nästan legat där så länge i alla fall jag bott i Majorna, eller så känns det bara så. Lokalen är L-formad med en halvtrappa upp i ena änden av lokalen. Disken ligger i mitten innanför dörren. Själva inredningen är lite äldre och kanske inte helt upphetsande, mörka typiska äldre cafémöbler samt några soffor i den nedre delen. Café Columbus ligger trevligt på ett hörn på ganska mitt på lugna och behagliga Allmänna vägen med en liten spontan uteservering när vädret tillåter.

Servicen är vänlig och trevlig och det känns rätt prisvärt med 59kr för yoghurt, juice, kaffe och en macka. Yoghurten är god men müsslin kunde ha varit lite mer spännande, än den allra enklaste från affären som det kanske är nu. Juicen kunde också gärna fått ha varit kallare än den var nu. Annars är det en behaglig och lite enklare frukost som serveras, men det är alltid trevligt när påtår ingår på kaffet!

Frukost

  • Yoghurt med müsli 
  • Apelsinjuice 
  • Kaffe inklusive påtår 
  • Ost eller ost och skinkfralla

Sätt ditt eget betyg på Café Columbus

1 2 3 4 5
Café Columbus 3,8 av 5 (250 betyg)

Skriv en kommentar på "Café Columbus"

Notera att detta inte är Café Columbuss officiella webbsida! Vill du komma i kontakt med dem får du kontakta dem direkt. Gå till deras sida på Facebook istället till exempel.

Kommentarer (3)

Missnöjda liza

Åt Cesarsalladen till lunch. Oproportionerligt stor portion. Bacon som inte var ordentligt tillagad, kyckling som där vissa bitar var iskalla och vissa ljumna.

Kommer inte äta där igen

3 oktober, 2016 klockan 12:17

Jean

Jag åt cesar sallad på columbus.

Den var jätte god sallad

Och stor portion

Jättebra Rekommenderar

Att kyckling och bacon är kalla det är sallad Fyfan

4 april, 2017 klockan 18:42

Lennart Ahlkvist

Här finns ett härligt lugn och god service.Ett suveränt fikaställe i Majorna.Nu går det att sitta ute och fika. det är underbart

11 maj, 2017 klockan 17:29