Bar Foxx

4

Tidigare låg här "Rosa Pantern", nästan en gammal institution i cafévärlden, men numera ligger här ett nytt fräsch och lite hippare café. Man satsar nu på lite mer fin espresso och lite lyxigare känsla. Inredningen är ett ordentligt uppsving mot det ganska slitna Rosa Pantern med ett högt barbord i mitten och lite soffor längs innerväggen och barbord längs ena fönsterväggen. Det är mycket trä och plysch, det ger en lite känsla av Aspen och Italien på samma gång, ganska lyckat. Disken ligger på samma ställe som innan, längs den inre kortändan.

Personalen är pigg, alert och mycket effektiv trots att det är rätt mycket folk i omlopp. När jag var här var det en strålande sommardag med ett Gothia Cup-lag på uteseveringen och många stammisar som både hann prata med tjejen vid disken samtidigt som hon och köket betjänade alla gäster felfritt och på kort tid. Utomordentligt!

Själva frukosten hade två alternativt, en liten (60kr) och en större (95kr). Den större var lite dyrare än snittet, men det kändes ändå relativt prisvärt, gott var det i alla fall, alltid gott med riktig färskpressad juice och inte halvfabrikat. Yoghurten hade jag som vanligt gärna sett i en något mer "permanent" förpackning än den trista engångsbyttan den kom i.

Jag kommer gärna tillbaka!

Frukost

  • Yoghurt med müsli 
  • Valfri varm dryck 
  • Bagel (4 sorter att välja bland)
  • Varmt hårdkokt ägg 
  • Färskpressad juice (ett par alternativ)

Sätt ditt eget betyg på Bar Foxx

1 2 3 4 5
Bar Foxx 3,8 av 5 (376 betyg)

Skriv en kommentar på "Bar Foxx"

Notera att detta inte är Bar Foxxs officiella webbsida! Vill du komma i kontakt med dem får du kontakta dem direkt. Gå till deras sida på Facebook istället till exempel.

Kommentarer (2)

Mats

The one and only!

18 september, 2014 klockan 15:57

Joel

Fantastiskt servicevänlig personal! Riktigt, riktigt trevlig ställe =)

12 mars, 2015 klockan 14:27