Condeco Nordstan

3,25

Det här är ett av de nyare tillskotten av Condecos i stan på sistone. Nu nästlar man sig in i Nordstan, alldeles i början av Nordstan från Brunnsparken sett har man nu ett café i två våningar där den övre är riktigt stor. Den nedre delen är lite mindre med en disk i ena änden och några små sittgrupper. Övervåningen är desto större, även den med en disk där man kan beställa. Det finns lite olika sittarrangemang här med, men jag föredrar ju alltid soffgrupper framför traditionella cafémöbler. Jag gillar verkligen Condecos nya inredning, ett ljusår bättre än den förra! Från den stora spatiösa övervåningen kan man kika ner på myllret i Nordstan, det känns lite kolonialt med de höga "fönstren" och svarta smidesräckena.

Annars är det egentligen precis samma vanliga Condeco-meny som alltid. Jag väljer en Make My Day-frukost som består av kaffe eller te, yoghurt med müssli och hallon samt en ostmacka. Servicen är glad och trevlig och påtår ingår vilket är en trevlig liten bonus. Sitter man länge kan man övergå från cafémat till öl och vin då Condeco har alkoholtillstånd.

Make my Day-frukost

  • Kaffe / Te inklusive påtår 
  • Yoghurt med müsli och hallon 
  • Ostmacka

Sätt ditt eget betyg på Condeco (Nordstan)

1 2 3 4 5
Condeco 3,6 av 5 (282 betyg)

Skriv en kommentar på "Condeco"

Notera att detta inte är Condecos officiella webbsida! Vill du komma i kontakt med dem får du kontakta dem direkt. Gå till deras webbsida istället till exempel.

Kommentarer (5)

Charlie

Inte alls värt, smaklöst och tråkigt.

22 november, 2013 klockan 22:58

karl landqvist

Verkligen dålig frukost känns som allt var från gårdagen.

Personal dryg.

6 februari, 2014 klockan 16:21

Leo

Verkligen tråkig och smaklös frukost.

Deras nya miljö känns som man hamnat på loppmarknad.

4 mars, 2014 klockan 08:34

Mats

Kom dit och det fanns bara smutsiga bestick. Vidare gick det med kyckling som vi betalade 20 kr extra för, som vi fick i en KAFFEKOPP med väldigt lite kycklinh! Som dessutom var sjukt smutsig/dammig. Lämnade tillbaka den och fick ISKALL kyckling.

Hälsoinspektionen skulle stänga stället... gå inte dit

27 maj, 2016 klockan 14:02

Lennart

Condeco har stängt sitt café i Nordstan.

10 mars, 2019 klockan 07:50