En Deli Haga

3,25

En Deli Haga är nog mest kända för sin lunch med goda medlelhavsmat, speciellt soliga dagar är det proppfullt med folk här. Läget vid "torget" mitt i Haga får nog ses som ett av Hagas bästa lägen. Lokalen ligger på hörnet av huset med ganska mycket fönster längs, så det är rätt ljust, trots att det ligger i skuggsidan. Lunchruschen känns väldigt avlägsen, för nu på frukosten är det helt klart väldigt glest bland kunderna. De flesta som kommer in tar med sig en kaffe eller något på vägen till jobbet. Inne i lokalen är det riktigt fint, mysigt och genomtänkt möblerat och stylat. Ett par olika sittarrangemang bjuder på lite valfrihet. Personalen är i färd med att färdigställa lunchmenyn så det är lite upptaget bakom disken, men det är ingen större fara. 

Själva frukosten får nog ses som rätt "alternativ", basutbudet är kaffe eller te och en surdegsmacka med hummus och rödkål. Dock var detta inte färdigt när jag kom så jag valde lite annat istället. Vill du komplettera några delar som ger en lite mer "svensk" frukost så finns juice och yoghurt bland annat. Yoghurten var fräsch och fluffig och faktiskt rätt rejält tilltagen, något man annars snålar med på t.ex Le Petit på Linnégatan. Det får sägas att mackan med rörorna är mycket god men kanske lite svår för vissas smaklökar så här tidigt på morgonen, speciellt om man är van vid ostmackor och fil. Gott är det hur som helst och man blir behagligt mätt! 

Medelhavsfrukost

  • Kaffe / te
  • Surdegsbröd med hummus och rödkål

Tillval (+10kr)

  • Turkisk yoghurt med honung
  • Färskpressad juice
  • Byt till valfri kaffe

 

Sätt ditt eget betyg på En Deli Haga

1 2 3 4 5
En Deli Haga 3,7 av 5 (313 betyg)

Skriv en kommentar på "En Deli Haga"

Notera att detta inte är En Deli Hagas officiella webbsida! Vill du komma i kontakt med dem får du kontakta dem direkt. Gå till deras webbsida istället till exempel.