Juicekällan

3

Är du sugen på något lite lättare och annorlunda till frukost ska du ta dig till Juicekällan på Kyrkogatan. Tidigare har det inte funnits så mycket aktiviteter i det här kvarteret, men nu har det blommat upp en liten oas med Magnifik, Forssén Öberg champagnebar och Juicekällan bland annat. Juicekällans lokal är mycket snyggt inredd med en stor disk längs den inre väggen. Lokalen saknar dock all form av sittplatser, du får helt enkelt ta dig till den finfina lilla gårdsserveringen som delas med de andra hyresgästerna, mycket fin liten oas!

Själva "frukosten" består egentligen nästan endast av juice eller smoothie och är ingen regelrätt frukost med vanliga mått. Men du kan faktiskt bli alldeles lagom mätt på en lite "matigare" powersmoothie, vilket var det jag provade idag. Priserna varierar från 45kr upp till 63kr beroende på om du vill ha juice eller smoothie och storleken. Fruktsallad finns också om man vill ha något mer att tugga på.

Servicen är pigg och glad från tjejen bakom disken och hon informerar gärna om de olika alternativen och intygar att jag ska bli fullt mätt. Hon ger mig också en liten varning om att jag inte ska dra i mig hela min powersmoothie i ett drag, då den är rätt tung. Jag vågar ju inte göra annat än att lyda, ont i magen vill jag inte börja dagen med. Jag håller mig alldeles lagom mätt faktiskt och det känns riktigt uppfriskande att äta något lite hälsosammare än baguette, croissanter och ägg till frukost!

 

Sätt ditt eget betyg på Juicekällan

1 2 3 4 5
Juicekällan 3,9 av 5 (255 betyg)

Skriv en kommentar på "Juicekällan"

Notera att detta inte är Juicekällans officiella webbsida! Vill du komma i kontakt med dem får du kontakta dem direkt. Gå till deras webbsida istället till exempel.

Kommentarer (2)

Anna

tre tips på nya frukostar i stan:

fratelli gridelli på Tegnérgatan, urmysig italiensk buffé

brogyllen Landala, gulligt gammalt klassiskt konditori med ny frukostmeny

kalei kaffebar på Kyrkogatan, nytt modernt gott!

17 oktober, 2013 klockan 12:06
admin

admin

Tack för tipset Anna! Har alla tre på min lista över ställen att testa framöver! :)

31 oktober, 2013 klockan 13:42