Rosenlunds Konditori

3,25

Nu när Rosenlundsgatan äntligen fått sin välbehövda ansiktslyftning, och blev en riktigt mysig gata, fick även Rosenlunds Konditori ny ägare. Lokalen är nu mycket större och trevligt inredd med lite olika sittarrangmang. Jag hade gått förbi den tidigare versionen av konditoriet ett antal gånger innan och då har det sett lite trött ut, men nu är det riktigt trevligt! De stora fönstren ut mot gatan och kanalen släpper in rikligt med ljus och det finns gott om morgonsol och läge för span. Längs ena väggen finns barstolar och höga fikabord, resten är vanliga bord och stolar med lite sköna soffor längs den andra väggen. Den inre delen utgörs av disken och kassan. I bakgrunden spelas lite smörig radiopop.

Servicen är glad och trevlig, om än lite förvånad när jag beställer en "frukost", något man tydligen börjat göra precis nyligen. Jag får lov att betala efteråt då man kontrollerat vad den ska kosta. Härligt att få premiärprova frukosten! Det är ingen monsterfrukost, men gott och rätt lagom, priset på 59 kr gör att det känns rätt prisvärt.

Nu när Rosenlund har blivit mycket trevligare tror jag också man kommer att locka lite mer folk att droppa in, något jag tror vanliga flanörer nog undvek tidigare. Läget är det nu absolut inget fel på!

Frukost

  • Kaffe inkl. påtår 
  • Yoghurt med müsli 
  • Ostmacka

Sätt ditt eget betyg på Rosenlunds Konditori

1 2 3 4 5
Rosenlunds Konditori 3,7 av 5 (266 betyg)

Skriv en kommentar på "Rosenlunds Konditori"

Notera att detta inte är Rosenlunds Konditoris officiella webbsida! Vill du komma i kontakt med dem får du kontakta dem direkt. Gå till deras webbsida istället till exempel.