Da Matteo Panetteria Magasinsgatan

2,25

Här mitt på Magasinsgatan (vid parkeringsplatsen), där också Da Matteos stora café på Vallgatan ligger, har Da Matteo ett lite större bageri och framförallt kafferosteri. Lokalen är ganska öppen och rymlig och förutom den lilla uteserveringen på parkeringen finns det även en liten fin men undangömd gård där man sitter utmärkt när det är soligt. Inredningen inne i logkalen är rätt spartansk, vilket i och för sig passar rätt väl med betonggolvet och lagerkänslan. Tyvärr på grund av inredningen, betongen, bageriet och rosteriet är det faktiskt rätt obehagligt hög ljudnivå. Och då var jag här på morgonen när det inte var speciellt mycket folk. Så hit behöver du ju inte gå om du vill ha det behagligt och prata i lugn miljö, gå i så fall över till Da Matteo på Vallgatan rakt över parkeringen.

Servicen var lite långsam och stressad trots att vi inte var speciellt många i sällskap i lokalen. Kanske bara en dålig dag, men samtidigt var kvinnan framför mig i kön riktigt rörig med sin beställning, så det berodde troligtvis mest på det.

Frukosten är Da Matteos vanliga fyra alternativ med pris från 65kr upp till 85kr, plus ett tillägg på en femma om du vill ha stor dryck. Något dyrare än medel.

Stor frukost (89kr)

  • Kaffe eller te
  • Äpple-, Apelsin eller hallonjuice
  • Yoghurt och müsli
  • Surdegsbröd ost, eller ost och skinka

Sätt ditt eget betyg på Da Matteo Panetteria (Magasinsgatan)

1 2 3 4 5
Da Matteo Panetteria 3,9 av 5 (271 betyg)

Skriv en kommentar på "Da Matteo Panetteria"

Notera att detta inte är Da Matteo Panetterias officiella webbsida! Vill du komma i kontakt med dem får du kontakta dem direkt. Gå till deras webbsida istället till exempel.

Kommentarer (1)

Jojo

Har oxå erfarit den höga ljudnivån samt den icke servicevänliga personalen. Dessutom köpte vi hem en baguette som vid hemkomst visade sig vara hård och riktigt övergräddad, trist! Dröjer innan vi kommer tillbaka.

12 januari, 2014 klockan 22:14